Så skapar du ett lyxigt hem

Drömmer du om ett lyxigt hem där dina vackra inredningsdetaljer kommer till sin rätt? Önskar du att ditt hem hade den där speciella hotellkänslan? Med några smarta tips kan du enkelt förvandla ditt hem och skapa känslan av ett lyxhotell. Allt som krävs är rätt inredningsdetaljer, bra tips och lite kreativitet. Här hittar du de bästa inredningstipsen som kommer att ta ditt hem till nya höjder.

Lyxiga inredningsdetaljer

Detaljerna är A och O för att skapa den rätta lyxiga atmosfären. Hos Lyxdesign.se hittar du allt du behöver för att styla ditt hem som ett lyxhotell. Det första du bör investera i är en riktigt skön och lyxig matta. Välj en stor storlek som täcker större delen av rummet för den rätta känslan. Välj även en neutral färg för ett lyxigt intryck.

Satsa på sovrummet

Sovrummet är förmodligen det rum där du lättast kan uppnå störst förändring på kortast tid. För att få den rätta lyxhotellkänslan bör du införskaffa dig snygga lampor, mysiga filtar, sköna kuddar och högkvalitativa sängkläder. Glöm inte detaljer som dekorativa askar och doftljus. Lyxiga bänkar och sittpuffar gör också stor skillnad i sovrummet. Sist men inte minst bör du även inreda sovrummet med gardiner i flera rader för den rätta hotellkänslan.