Inred ditt hem med posters

Alla vill vi skapa ett harmoniskt hem som speglar vår egen personlighet. Tyvärr är det inte alltid lätt att ha råd med alla dekorationer du behöver för att uppnå önskat resultat. Genom att köpa billiga posters istället för dyra tavlor kan du komma undan mycket billigare.

Mixa och matcha

Du bör ha en röd tråd i din inredning men det är alltid tillåtet att mixa upp det lite. Om allt i hemmet passar perfekt blir det lätt tråkigt. När du väljer posters bör du välja de motiv du tycker bäst om. Men du bör dessutom ha färg och storlek i åtanke. Du som vill ha originella motiv bör handla online.

Skapa en fondvägg av posters

Något som är väldigt modernt just nu är att placera ett flertal posters på samma vägg. För att det ska se snyggt ut bör du även investera i ramar. Här kan du välja att hålla dig till samma färg och design för att skapa samhörighet mellan de olika motiven. Om du däremot föredrar motiv som liknar varandra i både färg och design kan det vara roligt med ramar i olika färg och form. Låt kreativiteten flöda och kom ihåg att fantasin inte har några gränser.