Hämta inspiration för din inredning

När man inreder sitt hem så kanske man har lite olika idéer hur man skulle vilja ha det. Man kanske vill använda sig av en genomgående inredningsstil i hela hemmet eller så fokuserar man på rum för rum. Då inredning är fråga om smak så är det ju ni i slutändan som ska bo och trivas, så inred som ni önskar.

Däremot så kan man hämta inspiration för din inredning på nätet, det finns många bra ställen att titta på och vill du har en hotellkänsla i ditt sovrum så kanske det är på dessa sajter som du ska kolla. Ta dig en titt hos någon som kan detta med att inreda hotell för att se om du kan applicera detta i ditt eget hem.

Du kan också med fördel gå till exempelvis Pinterest och skriva in vilket rum som planerar att inreda. Vi valde att skriva vardagsrum och fick upp en massa trevliga bilder på just vardagsrum. Ett perfekt ställe att hitta inspiration till vilket rum du än planerar att inreda. 

Moodboard är det en del som skapar för att få en tydligare blick hur det kommer att se ut och att passa in färger, tyger och annat som man tycker är snyggt. Det finns en del appar man kan använda sig av på sin surfplatta för detta med moodboards, visst kan det ha sin charm att sitta och klippa och klistra men det är väldigt praktiskt att digitalt skapa sitt moodboard.