Fyll på ditt förråd av portionssnus hem - köp online

Snus är numera välkänt i hela Europa och framförallt har snus blivit populärt både bland kvinnor och män för dess smak och konsistens. Du kan ha den smidigt utan läppen och snusen är tillräckligt formbar för att forma sig efter dina behov. Idag finns det många olika varianter med eller utan tobak och utbudet av smaker ökar för varje nytt koncept som lanseras.

Hitta ditt favoritsnus

För dig som är snusfantast finns ett stort utbud av snusvarianter. Om du föredrar tobak finns portionssnus eller lössnus där den senare varianten går att forma med fingrarna. Gör en större eller mindre snus och njut av nikotinkicken. Vill du slippa tobaken finns så kallat vitt snus som bibehållit nikotinet.

Du får samma produkt men helt utan tobak och slipper därmed oroa dig för bruna nyanser på tänderna. En annan fördel med vitt snus är att det ofta finns många olika nikotinstyrkor du kan välja mellan. Välj den mildare varianten om du är nybörjare och öka successivt när du blivit mer erfaren.

Det finns olika snussmaker som citrus, tropiskt och bärsorter som blåbär och smultron. Du kan ofta också hitta lakrits, mint är populärt tillsammans med kombinationer där olika smaker är blandade. Hitta ditt favoritsnus online som du kan beställa smidigt via CDON.