Dekorera hemmet inför kalaset

Inredning är ett underbart intresse som gör utrymme för kreativitet och praktiskt arbete. Men något som kan vara extra spännande är när det vankas kalas och dekorationerna ska upp. Då får du nämligen chansen att pynta lite extra i din bostad, till exempel med färger som du annars aldrig skulle ha i ditt hem. Ta ut på svängarna och dekorera hemmet inför kalaset.

Var redo inför den stora dagen

När det är dags för kalas är det mycket som ska fixas. Allt från mat till dekorationer ska inhandlas, och kanske även en utstyrsel. För att inte missa något är det alltid bra att börja med att göra en lista. Då vet du med säkerhet att inget faller i skymundan och behöver ordnas i sista minuten. Ett kalas är stressigt nog som det är när du är den som ska ordna upp allt, se till att ha goda marginaler.

Dekorera mera

När det gäller kalas och fester är det dekorationerna som kan göra stor skillnad. Skaffa dessa här och våga göra något otippat. Ju festligare och mer extravagant - desto bättre. Kalas är till för att fira och det ska även speglas i omgivningen. Beställ det du behöver och njut av den stora dagen.