Dags för den stora flytten till nytt hus

Få saker är så spännande och efterlängtade som att få flytta till ett nytt hus. Men det är även ett ganska stort projekt. Det är allt från att få internet installerat till att bohaget ska komma på plats. För att inte tala om flyttstädningen när den gamla bostaden är tömd.

När dagen D väl kommer, kan du givetvis att boka in släkt och vänner med bilar och släpkärror. Men med handen på hjärtat, det är inte alltid lätt att få folk att ställa upp, även om mutan är en smörgåstårta eller ett grillparty på nya verandan.

Gör det lätt för dig

Smartare kan vara att leja bort både tunga lyft och jobbig flyttstädning. När pianot ska ner från tredje våning är risken stor att både ryggar och pianot blir skadade. Det kan vara väl investerade pengar att få bohaget flyttat av experter för att slippa det. Känns den tanken lockande så ta en titt online för att få mer information.

Detsamma gäller flyttstädningen, lej bort den. När flyttlasset väl går är det en befrielse att få lämna över städningen till professionella städare. De vet vad som krävs för att besiktningen ska bli godkänd.