Bygga ditt eget hemmaspa

De senaste åren har intresset för att skapa ett eget hemmaspa ökat. Badrummet ses numera som en plats för avslappning såväl som renlighet. Att tända några värmeljus och sjunka ner i badkaret är ett sätt att slappna av men det finns även mer avancerade lösningar som du kan installera. En dusch med duschpanel förvandlar med sina massagefunktioner den vanliga duschen till en upplevelse som passar för spadagar.

Spabadkar

Du ska tillbringa en längre tid i ett bubbelbad så det vara skönt att sitta i karet och ett större baddjup är vanligtvis mer behagligt. Du kommer att känna dig fräsch och som en ny människa efter ett spabad. Bubbelbad har en högre vattentemperatur så rengöringen är viktig och något som många oroar sig för. Det finns dock utmärkta speciella spafilter på marknaden som hjälper dig att hålla ditt bad rent. Du hittar filter och annat hos spasupport.se. Det ska alltid vara en härlig känsla att lägga sig i ett spa och om du rengjort det efter konstens alla regler så behöver du inte fundera så mycket på detta utan njuta i fulla drag av ditt bad.

Sköna och mysiga möbler

Utnyttja ditt badrum och bastun för att skapa en skönt och mysigt hemmaspa eller bygg ditt hemmaspa i ett rum i källaren. Avslappnande musik som naturljud bidrar till att skapa en lugn avkopplande atmosfär. Möblerna i ett hemmaspa är en viktigt detalj. Sköna fåtöljer i trä eller rotting passar utmärkt och en bänk är praktiskt där du kan placera dina handdukar, badrockar, krämer och aromer. Det behövs inte så mycket för att skapa en skön och avkopplande atmosfär. Se till att komma ner i varv och ge dig själv en härlig spabehandling innan du kryper ner i ditt spabad.