Bra present till den som håller på att renovera sitt hus

Situationen är som sådan - dina vänner håller på att renovera sitt hus. De har mitt i det bjudit in dig till en liten fest och du har så klart tackat ja. Nu står du där och funderar på vad som är lämpligt att ta med som present. Det är inte alltid lätt att komma på den ultimata gåvan och då kan det således vara skönt att få lite hjälp på vägen.

Presenter som uppskattas

Det finns en hel del fina och designade presenter på nätet, hitta något på nätet som ditt värdpar kommer att uppskatta.

Varför inte ge bort en brandsläckare? Det finns snygga och behändiga släckare för mindre eldsvådor. Passar dessutom bra i köket om olyckan är framme. Annars kan en presentbox med en brandvarnare och gröna tändstickor bli uppskattat. Brandvarnare är lätta att glömma bort i en renovering och det finns alltid ett utrymme som saknar.

Du kan till exempel ge bort en vacker presentförpackning med en väldoftande handtvål och återfuktande handlotion. Lägg till ett par mjuka gästhanddukar och inflyttningspresenten är komplett.

Om inte det känns rätt kan du alltid välja mellan vackra och trendiga coffee table-böcker. De utgör därmed en fin inredningsdetalj i vardagsrummet eller köket.