Att inreda små rum

Oavsett om man bor i lägenhet eller hus så kan det finnas utrymmen som är små till storleken. Det kan vara ett badrum som är litet eller något annat rum för den delen.

Ett litet badrum

Om man har ett litet badrum på bottenvåningen så gäller det att man tänker till med hur man inreder för att det ska bli så bra som möjligt. Framförallt så vill man att det lilla badrummet ska kännas större än vad det är. Det kan vara lite trixigt att få till det men med bra tips från nätet så kan man lyckas även med det lilla badrummet. Tänk på att mycket prylar tar plats så förvaring är viktigt.

Ett litet sovrum

Detsamma gäller med ett litet sovrum. Det gäller att hitta smarta lösningar som gör att sovrummet känns betydligt större än vad det är i verkligheten. Sängen är den viktigaste möbeln i rummet och kanske det är så att man kan gå ner lite i storleken på sängen för att få mer plats. 80, 90, 120, 160 och 180 brukar vara de vanligaste storlekarna på sängar i bredd. Kanske ni inte behöver en 180 centimeters säng i rummet utan det räcker med 160?