Än är inte sommaren över

Även om vi är i mitten av augusti så är sommaren än inte över. Vi kan får riktigt sköna dagar framöver ett tag till. Och för att inte tala om den brittsommar som kan komma ända till slutet på september. Du kanske det är en konstig titel och ingress på en artikel på en sajt som handlar om renovering, bygge och annat som har med hus att göra.

Byt ut den gamla bryggan

Tanken som vi fick när artikeln skulle skrivas var att än finns det tid för att fixa med lantstället eller det hus som ni vanligtvis bor i. Om ni har den turen att ert sommarställe ligger vid vatten så kanske det är hög tid att ta tag i den gamla brygga som legat där i flera år. Helt klart så skulle det ju vara bra att ta detta i slutet av våren eller början av sommaren. Men nu kanske det blev som det blev och badtemperaturen kanske inte blivit nog bra förrän nu. Nu kan det vara dags att ta ta i detta och byta ut den gamla bryggan

Köp badbrygga i byggsats

Det gamla schabraket kanske är otymplig att hantera så den får ligga ute i vattnet året om. Det tar mycket på en brygga. Ta en titt på det som Sorselestugan tillverkar. Klicka dig vidare här för att se utbudet av bryggor och välj det som kan passa hos er. Efter ni lagt er beställning så tar det upp till ett par veckor tills ni får er byggsats att börja montera ihop. Om ni inte har långt till Sorsele där bryggorna tillverkas så kan ni hämta på fabrik och slippa fraktkostnaderna. Om inte så fraktas det ni beställt enligt det ni valt.