Skaffa extra förvaringsutrymme

Förvaringen är något vi alla har kämpat med någon gång. Kanske är det förvaringen i ett specifikt rum eller problemet att hitta något bra ställe att faktiskt förvara vissa saker. Och medan det inte alltid finns en perfekt lösning kan man åtminstone hjälpas av ett eller annat tips.

Tänk mer vertikalt

Ett tips som går att använda sig av i nästan alla rum är att satsa på förvaring på höjden. Vi har alla en hel del fritt väggutrymme som kan fylla detta behov på ett eller annat sätt. Bokhyllor eller bara enskilda hyllplan är nog den mest använda vertikala lösningen, men det går att göra på så många fler vis. Många gånger är detta väldigt bra tips för mindre rum.

Möbler med inbyggd förvaring

Det finns också gott om möbler som kommer med inbyggd förvaring. Dessa kan också vara räddningen i nöden för små rum, eller bara för personer som äger mer än de kanske borde. Soffor med utrymme under dynorna, lådor under sängen och mycket mer går lätt att hitta i möbelbutiker idag.

Satsa på snygg förvaring

En stor del av vår förvaring är ganska tråkig och intetsägande. Men det finns ingen anledning till varför det alltid måste vara så. Genom att skaffa några snygga korgar, lådor och annat som faktiskt passar in i inredningen betyder att man kan låta dem stå framme och bli en del av rummet.

Förvaring utomhus

Bor man i villa behöver man ju inte bara tänka på förvaringen som något man har inne i huset. Det kommer att finnas gott om saker man lika gärna skulle kunna förvara utomhus så länge det är skyddat från väder och vind. Ett litet förråd kan göra väldigt stor skillnad och man kan dessutom se till att placera det så praktiskt som möjligt. Även om man inte är så värst händig kan i stort sett vem som helst skaffa en proffstillverkad byggsats och montera ihop den själv på ganska kort tid.